Strømsparende tiltak

Smarthus temperaturstyring

Korrekt utstyr kan ha en enorm effekt på strømbesparende tiltak. Vi i Elektro Experten skal hjelpe deg med å optimalisere strømbruken din.

Det er flere ting som kan hjelpe deg med å spare strøm, men kunnskap og oppdatert utstyr er blant det viktigste. Det er mange av oss som har et stort forbedringspotensial når det kommer til å spare strøm, og vi kan hjelpe deg med å identifisere hvilke tiltak du kan gjøre i ditt hjem. 

Vi identifiserer raskt om utstyret ditt er gammelt og ineffektivt, eller om plassering av ovner eller andre varmeelementer bør få en ny vurdering. Det samme gjelder lyskilder. Med riktig belysning kan du spare mye strøm i det lange løp.

Etter at de nye automatiske strømmålerne kom på plass rundt omkring i de tusen hjem, har det også blitt slik at det er enkelte tider på døgnet der strømnettet er mer belastet enn andre – dermed går prisene opp på disse tidspunktene. Velger du eksempelvis å kjøre en klesvask på ettermiddagen, er dette dyrere enn om du gjør det om natten eller tidlig om morgenen. 

Å spare strøm er godt for miljøet og for lommeboken. Det er med andre ord ingenting å lure på – gå gjennom dine vaner, din livsstil, og ditt strømforbruk, gjerne med hjelp fra oss!

Kontakt oss

Del på: