Oppvarming av bolig

Kontroll over aircondition

Det er et bredt utvalg av oppvarmingsmetoder, men en av de absolutt mest brukte og mest fleksible løsningene går på elektrisitet. Dette er vi eksperter på.

Oppvarming av bolig er et viktig tema. Gjør dere en god jobb som er godt gjennomtenkt, kan dere spare mange tusen kroner på strømutgifter i året. En jevnt varm bolig som holder en temperatur du syns er behagelig, er et kriterie for trivsel hos mange.

Det finnes flere oppvarmingsmetoder, men en av de absolutt mest brukte og mest fleksible løsningene går på elektrisitet. Her er vi gode, og vi har erfaring med oppvarming i boliger både om du bygger et nytt hus, eller om du skal pusse opp eller oppgradere eksisterende bolig. Arbeidet utføres av våre dyktige fagfolk, og du kan være trygg på at gjennomføringen er av høy kvalitet. 

Vi bistår deg gjerne med planleggingen av hvordan du mest effektivt kan ha en god oppvarming av din bolig tilpasset ditt budsjett. Det er viktig å vurdere alt fra din livsstil til dine ønsker og behov når oppvarming skal planlegges, og vi kommer med forslag til gode og strømbesparende løsninger. Vi kan også inkludere oppvarmingen som en del av et smarthussystem dersom du har dette.

Ta kontakt med oss om du lurer på noe rundt elektrisk oppvarming, eller om du ønsker et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Del på: