Oppussing av bolig

Lyst kjøkken

Det er vesentlig å gå gjennom det elektriske anlegget og sørge for at dette holder mål etter den standarden du ønsker for resten av boligen.

Med lang erfaring i bransjen, ser vi mange ulike hus og leiligheter hver dag. Blant det som går igjen, er elektriske anlegg som ikke har blitt oppgradert siden boligen ble bygget. I stedet har anlegget blitt utvidet, nye kurser lagt til og nye stikkontakter montert, etter hvert som boligen har byttet eiere med nye og større behov for kapasiteten på anlegget. Dessverre er det fortsatt mange som tror det er trygt å gjøre dette uten tilstrekkelig kunnskap og utdanning, og som gjør det selv. I disse tilfellene har du heller ikke den dokumentasjonen som trengs for å vite nøyaktig hva som er gjort og når. 

Skal du pusse opp boligen din, er det vesentlig å gå gjennom det elektriske anlegget og sørge for at dette holder mål etter den standarden du ønsker å ha i resten av boligen. Et underdimensjonert sikringsskap er en vanlig problemstilling vi ser ofte. Derfor er det også lurt å legge inn litt ekstra kapasitet på anlegget til fremtidige behov – vi lever tross alt i en tid da behovet for teknologi bare øker. 

Manglende sikkerhet ved jordfeil, gammel og ulovlig kabling, slitte brytere og stikkontakter, og utstrakt bruk av skjøteledninger er andre typiske ting som dukker opp ved oppussing av bolig. Vi hjelper deg med å utbedre dette, og alt mulig annet når det kommer til elektrisk arbeid i oppussingsobjekter. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby nettopp deg.

Kontakt oss

Del på: