El-sjekk

Feil på el-anlegg kan komme snikende, og er svært vanskelig å oppdage. Vi skal sørge for at boligen deres er trygg og sikker mot uønskede skader.

Å få gjennomført en el-sjekk er noe av det viktigste du kan gjøre for å ha et trygt sted å bo. Feil på el-anlegg kan komme snikende, og for det utrente øyet kan det være nærmest umulig å oppdage – mye av det elektriske anlegget er tross alt skjult i vegger og tak. Utfallet er i verste fall brann i boligen din, med tap av eiendeler eller liv.

En el-sjekk er altså en billig forsikring for å sove godt om natten. På den måten kan du og dine nærmeste føle dere trygge, og dere kan forlate hjemmet deres i en tilstand der branner ikke oppstår i det skjulte mens dere er borte.

Ved en el-sjekk vil vi systematisk gå gjennom alt det elektriske i din bolig, sikringsskap, kabler, stikkontakter, brytere og så videre. Skulle vi finne feil på anlegget, vil vi foreta en vurdering av problemet og komme med forslag til forbedringer og tiltak til utbedring, samt forklare deg hva vi har funnet og hvorfor det har blitt slik.

Vi har fastpris på sjekk av elektrisk anlegg hos privatpersoner:

  • El-sjekk av leilighet koster 2 500,- inkludert mva
  • El-sjekk av enebolig med ett anlegg koster 3 800,- inkludert mva. Eventuell hybel i tilknytning til enebolig kommer med et tillegg på 1 875,- inkludert mva. per stykk. 

Prisene er inkludert servicebil.

Lurer du på noe angående el-sjekk, eller ønsker å bestille en gjennomgang hos deg? Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Kontakt oss

Del på: