Belysning og lysstyring

LED-lys

Mulighetene med belysning og lysstyring er enormt mange og med vår ekspertise skal vi hjelpe deg med den beste løsningen for deg.

Belysning er et tema under konstant utvikling. Teknologien blir bedre, nye innovasjoner kommer til, og mulighetene er utallige. Det er ikke alltid like enkelt å navigere seg i jungelen av muligheter og løsninger, men med mange år i bransjen og godt oppdaterte fagfolk, kan vi komme med mange anbefalinger og måter å løse belysningen på i ditt hjem. Vi kan komme på befaring hos deg, og komme med forslag ut fra hva du selv ønsker og har behov for, tilpasset ditt budsjett. 

Vi leverer “vanlige” konvensjonelle brytere som står i stil med resten av hjemmet ditt, enten det er tradisjonelt, mørkt, lyst, eller innovativt design. Du kan også få LED-belysning og større belysning (som stadionbelysning) gjennom oss.

Lysstyring

Lysstyring som en del av smarthus er i vinden som aldri før. Stadig flere ønsker å integrere belysningsløsninger med andre teknologier i hjemmet – som varme, solskjerming, lyd og alarmsystem, for å nevne noe. Å kunne styre belysningen trådløst fra for eksempel mobilen, gjør det enkelt å slå av taklampen på soverommet etter at du har lagt deg i sengen, eller dimme belysningen i stuen fra sofakroken når du har satt deg til rette med kveldens film. Det kan også brukes som en sikkerhet når du er på ferie, at du kan skru av og på belysningen som om du er hjemme, og dermed redusere risikoen for innbrudd.

Mulighetene med belysning og lysstyring er enormt mange, så ta gjerne kontakt med oss for en prat med erfarne og kunnskapsrike fagfolk.

Kontakt oss

Del på: