Privat

Oppsett av stikkontakt

Elektro Experten holder til på Skjetten, og tilbyr alt av elektrikertjenester for privatpersoner i Oslo og omegn.

Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygg i eget hjem, enten det gjelder frykt for brann i det elektriske anlegget, eller at lys, varme og sikkerhetssystemer er pålitelig i drift så du unngår kjedelige situasjoner.

Ved å bestille en elektrikerjobb gjennom oss, slipper du å lure på om du får den hjelpen du trenger, eller om kvaliteten på arbeidet er bra nok. Vi legger vår stolthet i å utføre godt og trygt arbeid fra A til Å, til riktig tid og riktig pris.

Hos oss kan du blant annet få hjelp med elektrikerarbeid i forbindelse med oppussing av leilighet, oppføring av ny bolig, kontroll av ditt elektriske anlegg, belysning og lysstyring med og uten bruk av smarthus, oppvarming og strømbesparende tiltak i din bolig. Visste du at så mye som 60 prosent av energiutgiftene i en gjennomsnittsbolig går til oppvarming? Da sier det seg selv at det er lurt å se på mulighetene til å spare litt penger på dette!

Her kan du lese mer om våre tjenester:

El-sjekk

Oppussing av bolig

Oppføring av ny bolig

Belysning og lysstyring

Oppvarming av bolig

Strømbesparende tiltak

Vi kommer gjerne på befaring for å gi deg et spesialtilpasset tilbud etter hva du har behov for. Kontakt oss via skjemaet under, eller ring oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss

Del på: