Privat

Oppsett av stikkontakt

Elektro Experten holder til på Skjetten, og tilbyr alt av elektrikertjenester for privatpersoner i Oslo og omegn.

Vi vet hvor viktig det er å føle seg trygg i eget hjem, enten om det gjelder frykt for brann i det elektriske anlegget, eller at lys, varme og sikkerhetssystemer er pålitelig i drift så du unngår kjedelige situasjoner.

Ved å bestille en elektrikerjobb gjennom oss, skal slippe å lure på om du får den hjelpen du trenger, eller om kvaliteten på arbeidet er bra nok. Vi legger vår stolthet i å utføre godt og trygt arbeid fra A til Å, til riktig tid og riktig pris.

Hos oss kan du blant annet få hjelp med elektrikerarbeid i forbindelse med oppussing av leilighet, oppføring av ny bolig, kontroll av ditt elektriske anlegg, belysning og lysstyring med og uten bruk av smarthus, oppvarming og strømbesparende tiltak i din bolig. Visste du at så mye som 60% av energiutgiftene i en gjennomsnittsbolig går til oppvarming? Da sier det seg selv at det er lurt å se på mulighetene til å spare litt penger på dette!

Her kan du lese mer om våre tjenester:

El-sjekk
El-sjekk er en systematisk gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter og brytere. El-sjekken er en garanti for at alt er i orden med ditt elektriske anlegg. Der vi eventuelt finner feil kommer vi med forslag på utbedringer.
Vi har fastpris på sjekk av elektrisk anlegg:
– EL-sjekk av leiligheter kr 2.500,- inkl. mva *
– EL-sjekk av enebolig der det er ett anlegg kr 3.800,- inkl. mva
(eventuell hybel kommer i tillegg med kr 1875,- inkl. mva pr stk.) ** Prisen er inkl. servicebil.

Oppussing av bolig
Vi ser ofte at det ikke har blitt gjort noe med det elektriske anlegget siden boligen ble bygget og frem til den skal pusses opp. Vanlige problemstillinger vi løser for deg er underdimensjonerte sikringsskap, manglende sikkerhet ved jordfeil, for lite kapasitet på kurser etter dagens levestandarder, gammel og ulovlig kabling, skadede brytere og stikkontakter, og utstrakt bruk av skjøteledninger grunnet for få stikkontakter.

Oppføring av ny bolig
Planlegger du å bygge bolig? Vi hjelper til med alt fra planleggingen av det elektriske, til den praktiske gjennomføringen. Vi tenker fremtidsrettet og smart når vi hjelper deg med ulike løsninger, så du trives best mulig i ditt nye hjem.

Belysning og lysstyring
Som elektriker leverer vi alle former for belysningsløsninger. Vi bruker anerkjente leverandører i alle prisklasser, og kan levere alt fra små Led-belysninger til stor stadion belysning. 
Vi leverer også alle former for lysstyringer – fra vanlig konvensjonelle brytere med pent design, trådløs styring og avanserte dataløsninger og smarthus.

Oppvarming
Vi tilbyr trygg installering og montering av blant annet gulvvarme, takvarme og ulike typer varmeovner.

Strømbesparende tiltak
Med enkle tiltak kan du redusere bruken av elektrisitet i din bolig. Vi hjelper deg med tips og triks og ulikt utstyr som er tilpasset dine behov og livsstil.

Vi kommer gjerne på befaring for å gi deg et spesialtilpasset tilbud etter hva du har behov for. Kontakt oss via skjemaet under, eller ring oss for en hyggelig prat.

Kontakt oss

Del på: