Når bør det utføres elektrisk arbeid på arbeidsplassen?

Publisert: 08.09.2020

Ansatt hos Elektro Experten på jobb

Mange lurer på når det er mest fornuftig å få utført elektrisk arbeid og vedlikehold på arbeidsplassen. Det kan blant annet være lurt å velge et tidspunkt der få ansatte er tilstede.

Det er ingen hemmelighet at oppussing, vedlikehold og elektrisk arbeid kan være forstyrrende og plagsomt for ansatte på en arbeidsplass. Å få utført el-arbeid kan ta tid, være høylytt og kreve at dere mister strømmen i en viss periode. Det sier seg selv at det ikke er like enkelt for alle å arbeide under slike forhold. Det har Elektro Experten full forståelse for. Nettopp derfor vil vi anbefale arbeidsplasser å booke el-sjekk og elektrisk arbeid til tider hvor få ansatte befinner seg på jobb.

Tryggere og mindre plagsomt for ansatte

Å få utført elektrisk arbeid uten ansatte til stede kan være positivt på mange måter. For det første vil det ikke forstyrre arbeidsdagen, møter eller telefonsamtaler dersom dere venter til få eller ingen er på jobb. Elektrisk arbeid utført av flinke fagfolk er som regel alltid trygt, men arbeidet innebærer alltid en viss risiko. Dersom store jobber skal gjøres vil det være tryggest å sperre av områder hvor det jobbes med elektrisk installasjon. Å gjøre dette når arbeidsplassen er tom vil være positivt, da ansatte slipper å flytte seg, eller måtte unngå visse steder av kontoret underveis.

Få ansatte lar elektrikerne jobbe mer effektivt

At det er færre til stede på arbeidsplassen kan også gjøre det mye mer effektivt for elektrikerne å få utført sitt arbeid. Det vil ikke bli brukt tid på å jobbe rundt ansatte, og de slipper å vente på at ulike rom og lokaler skal bli ledige dersom noen har møter eller bruker disse områdene. Dette vil medføre en raskere jobb gjort av oss, slik at dere kan ta i bruk arbeidsplassen etter kortere tid.

Les også: Enkle energibesparende grep som gjør bedriften mer miljøvennlig

Elektro Experten kan komme når det er få på jobb hos dere

Det er svært individuelt når det er få folk på en arbeidsplass. For noen jobbes det mest om formiddagen, for andre er det folksomt på kontorene om kvelden. Ferier avholdes på ulike tidspunkter, mange følger sommertid og vintertid, og noen vil kanskje ha perioder der de er lenge på jobb, og perioder der de er kort på jobb.

Uansett når det er få folk i lokalene hos dere kan vi sammen finne en løsning som lar oss jobbe raskt og effektivt. Vi kan utføre arbeid hele døgnet, i ferier og på røde dager dersom dere har behov for det. På noen arbeidsplasser vil det alltid være travelt. Vi kan selvsagt også jobbe uten problemer selv om det er mange rundt oss.

Elektro Experten har flere faste ansatte elektrikere, som alltid utfører sitt arbeid med dedikasjon, presisjon og stolthet. Vi kan hjelpe dere med service, el-installasjoner og andre elektriske prosjekter. Ring oss for avtale 63 84 36 50, eller kontakt oss her, så kan vi avtale en tid for utførelse av el-arbeid som passer din arbeidsplass best.

Kontakt oss

Les mer om følgende emner:

Del på: