Elbillader

Ønsker du deg privat elbillader, installere ladestasjoner i borettslaget, eller kanskje på arbeidsplassen? Elektro Experten hjelper deg.

Du kan ikke installere ladeuttak eller ladeboks på egenhånd, dette må det autoriserte elektrikere til. Derfor stiller vi opp på både store og små oppdrag for alle som ønsker enkel og smart lading av elbil, enten du er privatperson eller ansvarlig for et borettslag eller arbeidsplass.

Å installere elbillader, enten det er hjemme eller på en arbeidsplass, øker verdien på boligen og gjør en arbeidsplass mer attraktiv for potensielle arbeidstakere. Elbilladere er med andre ord en god investering.

Lader til hjemmet ditt

Skal du ha elbillader hjemme som privatperson i enebolig, har du flere alternativer å velge mellom. Det som er sikkert, er at du gjør lurt i å installere en ordentlig lader som er ment for elbil, fremfor en utvendig stikkontakt. Dette er mye sikrere og krever mindre ettersyn av skader eller tegn på varmegang på koblingspunktene.

En Type 2-lader er det vanligste uttaket i Norge i dag, og passer til de aller fleste elbiler. Disse er designet for å være trygge og enkle i bruk, og krever lite vedlikehold. 

Lading i borettslag eller på arbeidsplassen

Skal du innhente tilbud til ladestasjoner for en arbeidsplass eller et borettslag? Vi har god erfaring med montering av elbilladere til større garasjeanlegg eller parkeringsplasser som brukes av mange. 

Det finnes flere smarte ladere med felles ladestruktur. Dette vil si at laderne snakker med andre ladere på samme system. Dette betyr blant annet at man kun betaler for den strømmen man bruker, og at man utnytter all tilgjengelig kapasitet på strømnettet. Den strømmen som er til rådighet fordeles så på alle ladeenhetene, slik at ingen får mer enn andre.

Elektro Experten tilbyr god hjelp og veiledning

Våre elektrikere har all nødvendig kompetanse og god erfaring med installasjon av ulike type ladestasjoner for elbil. 

Sammen evaluerer vi hva slags ladere og systemer som dekker deres behov, og dere får et tilpasset tilbud i tråd med dette.

Kontakt oss

Del på: