Derfor bør bedriften inngå en rammeavtale med elektrikeren

Publisert: 01.02.2019

Det å skulle ivareta det elektriske anlegget i større næringsbygg, borettslag eller hos en bedrift er en omfattende jobb. Konsekvensen av å ikke ha kontroll på eller oversikt over det elektriske anlegget kan potensielt være brannfarlig. Inngår du en rammeavtale med elektriker vil risikoen for dette minske betraktelig.

En rammeavtale, også kjent som en serviceavtale, er en trygg måte å sikre at det elektriske anlegget blir godt ivaretatt. Her gir vi deg en oversikt over hva en rammeavtale innebærer, og hvilke fordeler det gir deg som kunde.

Kort fortalt

En rammeavtale blir også kalt en serviceavtale, og er en ordning som hovedsakelig går ut på at du har en fast elektrikerleverandør som tar vare på det elektriske anlegget ditt, samt bistår dersom noe skulle skje. Du slipper å måtte søke deg frem til en elektriker på nett eller ringe febrilsk rundt for å finne en som har kapasitet til å hjelpe deg når du trenger det. Det eneste du trenger å gjøre er å ringe din elektrikerleverandør. Dette fører til at du får hjelp raskt og effektivt ved behov. Alle rammeavtaler tilpasses etter ulike behov og ønsker, og det er opp til en selv hva avtalen skal bestå av.

Hva får du ut av en rammeavtale?

Trygghet

Sikkerhet er alfa omega når det kommer til det elektriske anlegget. Inngår du en rammeavtale vil den først og fremst sikre trygghet og forutsigbarhet i det daglige. Du vil alltid vite at profesjonelle fagfolk med høy kompetanse kjenner dine behov og ønsker. Dette gjør det lettere for dem å jobbe med at anlegget til enhver til er godkjent og trygt. Jobben vil naturligvis effektiviseres dersom elektrikeren kjenner anlegget, dets historie og har full oversikt over nødvendig dokumentasjon.

Verdi av anlegg

Elektrofaget er i stadig utvikling. Derfor er det viktig å ha en leverandør som henger med i tiden. Teknologien blir mer avansert, og det er stadig flere anlegg som rett og slett har gått ut på dato. En rammeavtale sørger for at våre elektrikere alltid vil kunne oppdatere og vedlikeholde det elektriske anlegget på en effektiv måte i henhold til utviklingen.

Prioritet med høyt kvalifiserte fagfolk

I en hektisk hverdag er det lett å nedprioritere områder det trengs ekspertise på. Det å ha en fast leverandør gir et sikrere elektrisk anlegg, og du vil til enhver tid være sikker på at det kun er kvalifisert og profesjonelt personell som gjør jobben. Erfaring, råd og kunnskap er uvurderlig innen elektrofaget der teknologien og utviklingen stadig oppdateres. Kunder med rammeavtaler blir sett på som nøkkelkunder og vil alltid bli prioritert ved behov.

Les også: På tide med flere strømuttak på jobben?

Passer en rammeavtale for deg?

En rammeavtale kan som nevnt dekke et hav av behov, og tilby flere løsninger til en kunde. En slik avtale passer for de som trenger utstrakt bruk av elektriske tjenester. Typiske rammeavtalekunder er borettslag, eiendomsforvaltere, næringsbygg, og bedrifter. For deg som ønsker at det elektriske anlegget skal gi minst mulig hodebry er en rammeavtale løsningen for deg.

Ved å signere en rammeavtale med Elektro Experten vil du ha én ting mindre å tenke på i en ellers hektisk hverdag, samt motta tjenester fra en pålitelig leverandør som stiller opp, og som alltid gir det lille ekstra.

Kontakt oss

Les mer om følgende emner:

Del på: